İçindekiler: Kurutulmuş mango meyvesi
Her fincan için 2 tatlı kaşığı çay konulur,üzerine taze kaynatılmış sıcak su eklenir ve 2-3 dakika demlendikten sonra servis edilir.
2007 yılında iki pasta ustası arkadaşın yollarının keşişmesiyle ortaya çıkan Sweet Heaven markası bugün 200 ün üzerinde çalışanıyla Türkiye nin en iyi donuk pasta üreticileri arasındadır. Pasta üretiminin dışında 2018 yılında kahve ve bitki çayları sektörüne yenilikçi ve dinamik yapısıyla giriş yaparak Dünya'nın en iyi kahve çekirdeklerini toparlayıp Türkiye pazarına sunmaya başlamıştır. Ürettiği her ürünü aşk ve tutkuyla bir araya getirmeye çalışan sweet Heaven markasına sitemizde yer vermekten büyük keyif duymaktayız. Sizlerde gönül rahatlığıyla Sweet Heaven ürünlerini tüketebilirsiniz. Detaylı bilgi almak için web sayfalarını ziyaret etmenizi öneririz.
Üretim tarihinden itibaren kuru ve serin ortamda muhafaza ederek son kullanma tarihine kadar tüketebilirsiniz. Amabaljı açıldıktan sonra en kısa sürede tüketmenizi öneririz.
1,0 Puan
1 kişi puan verdi
Bu ürüne daha önce hiç puan verilmedi. İlk Puanı siz verin!