100% doğal ürün

Körili Siyah Sarımsak Tozu (40 g) | Ümitköy Gurme (BHT003)

%70 oranında siyah sarımsak tozu içerir. Siyah sarımsaklarımızı köri ile birlikte öğüterek sofralarımızda günlük olarak kullanabileceğimiz lezzetli bir baharat formuna getirdik. Köri ve sarımsak kullanılan her alanda kullanabilirsiniz.Denemenizi tavsiye ederiz.
36,00 ₺ KDV Dahil
  • organik ürün Organik
  • yerli üretim Yerli Üretim
  • vegan Vegan
Stokta Yok
Gelince Haber Ver

Siyah Sarımsak bir sarımsak türü değildir. Siyah Sarımsak, özenle seçilmiş beyaz sarımsakların belli bir ısı ve nem ortamında hiçbir katkı maddesi olmaksızın 25-45 gün tutularak yaşlandırılması, bir başka deyişle fermente edilmesi ile elde edilir. Siyah Sarımsak koyu kahverengi ile siyah renk aralığında olabilir. Siyah Sarımsağın tadı normal sarımsaktan çok farklıdır. Siyah Sarımsakta, normal sarımsağın keskin tadı ve kokusu yoktur. Siyah sarımsak kurumuş meyve kıvamında ve tatlıdır. Yumuşak, jelibon gibi bir yapısı vardır. Bu özelliği siyah sarımsağın gün içinde kullanımını çok kolaylaştırır.

Siyah sarımsaklar köri ile birlikte öğüterek sofralarınızda günlük olarak kullanabileceğimiz lezzetli bir baharat formuna getirilmektedir. Köri ve sarımsak kullanılan her alanda kullanabilirsiniz.Her tür salata sosu hazırlarken,Her tür ızgara et, tavuk ve balık yemeklerinde baharat olarak,Güveç ve kavurmalarda baharat olarak,Yoğurt, mayonez ve krema esaslı soslara eklenerek cips v.b. tüketim ürünlerinde dip sos olarak kullanılabilir.

Denemenizi tavsiye ederiz.

Bu konu hakkında henüz bilgi belirtilmemiştir.

ÜMİTKÖY ÇİFTLİĞİ

2016 Yılında Kastamonu da kurulan Ümitköy Çiftliği yaptığı ARGE çalışmaları doğrultusunda Ümitköy Gurme markası altında ürünlerini üretmektedir.  Siyah sarımsakla üretilmiş 6 farklı lezzeti tüketicilere sunan çiftlik; uzmanlaştığı bu kategoride gerçek anlamda mükemmel ve farklı lezzetleri nihai tüketiciye ulaştırmaktadır.

Siyah sarımsak üretiminde sadece özel seçilmiş Kastamonu Taşköprü sarımsağı kullanılmaktadır. Bir yılı aşkın süren ar-ge çalışmaları sonucunda ürünlerinde Baharatlı Püre ve Siyah Sarımsak Toz çeşitleri kategorisinde Dünya da ilk kez Türkiye’de üretilmesini sağlamışlardır.

O lezzet olarak Ümitköy Çiftliği ürünlerinin ayrıcalığını denemenizi öneririz.

Üretim tarihinden itibaren serin, kuru ortamda muhafaza ederek son kullanma tarihine kadar tüketebilirsiniz.
Çok İyi (0)
% 0
İyi (0)
% 0
İdare Eder (0)
% 0
Kötü (0)
% 0
Çok Kötü (0)
% 0
1,0 Puan
1 kişi puan verdi

Bu ürüne daha önce hiç puan verilmedi. İlk Puanı siz verin!

Yorum Yapın

Yorum yapabilmek ve puan verebilmek için GİRİŞ yapmanız gerekiyor.
BENZER ÜRÜNLER